Recept na křupavé čipsy z předkožky Vládi Hrušky

Hannibal (film, Velká Británie - USA, 2001, Režie Ridley Scott)

Hannibal (film, Velká Británie – USA, 2001, Režie Ridley Scott)

Ahoj, ahoj!

Tak určitě si říkáte, co dobrýho a hlavně levnýho si dneska připravíme, a to budete koukat!

Poněvadž dneska si připravíme fakt vopravdovou lahůdku – úplně fantasticky křupavý čipsy, který nás přijdou prakticky na nula nula nic!

Tenhle fantastickej recept nám poslala divačka Marie Komolá z Malé Černé a my jí za to posíláme – BINGO! – srdečnej dík!

Mášenka totiž zašla náhodou do místní mešity, kde zrovna ňákej ten hašašíra obřezával nějaký mimčo nebo co a začalo ji zajímat, co se vlastně jako děje s tou předkožkou, co tomu mimču ufiknou.

A zjistila, že to prej dávaj do nějakejch pytlíků a pálej!

No jasně, tyhlety muslimský hašašírové, ty ani nevěděj, co maj v ruce, řekla si.

No jo, ale potom v místní nemocnici, kde to dělaj ty naši doktorský hašašírové taky, zjistila, že s tím dělaj úplně to samý!

Jenomže Máša Komolá není blbá a tak jí to hnedka zapálilo a dohodla se s místníma mešitama a ordinacema, že to vod nich bude brát! A co by ne, má se to spálit, nebo sežrat, že jo, já jsem teda pro to druhý řešení!

Jo a jako, pro ty, který teďka jako zaváhaj, jestli to není jako nějaký lidožerství, nebo jak se tomu, haha, říká, tak jako fakt není, hele, když si vokusujete nehty, tak to taky neznamená, že jste lidožrout, no ne? A jaká je to ňamka!

A teď už recept!

Obřezané předkožky jenom lehoulince propláchneme vodou, aby nám nepustily všechnu, mňam, mňam, šťávičku, vosolíme, vopepříme, na rozpálenou pánev mrskneme lžičku sádla a šup tam s předkožkama! A za pár minutek máme tááááákovýhle krásný křupavý čipsy! Ale požóóór! Jen tak hezky do růžova! Nešpálit!

Předkožky si můžeme udělat i paprikový, ale požóóór, papriku dáváme vždycky, až když pánev odstavíme a předkožky trošku vychladnou, jinak nám paprika zhořkne!!!!!

Tak a teď už dobrou chuť a příště si ukážeme, jak si během pěti minut připravit na pánvičce svůj vlastní mozeček, podle receptu, a požóóór, nikoliv Doktora Oetkera, ale Doktora Lectera!!!!!

Dobrou chuť!

Váš Vláďa Hruška!

© Stanislav Hudský, 2016

Chcete vydat knihu?Knihy autora:

Jak napsat dobrou knihu Silentium Psychokrator Petrachtace Bestiář
Slepička dle Sade

Stanislav Hudský

Pracoval pro významná česká knižní nakladatelství, časopisecká vydavatelství a reklamní agentury, hrál v několika kapelách, provozoval divadlo a hudební klub, napsal několik divadelních her a knih, podílel se na vytváření literárně-analytických softwarů, založil a řídil několik firem, některé později předal kolegům, s některými dodnes externě spolupracuje. V současnosti řídí vydavatelství a literární školu ArtPorte. Více o autorovi: http://hudsky.cz/

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Kliknutím na tlačítko Souhlasím, odsouhlasíte používání tzv. cookies naším serverem na dobu 3 měsíců. Při další návštěvě se Vám opět objeví možnost cookies schválit či odmítnout. CO JSOU COOKIES? Cookies jsou malé datové soubory, které jsou nezbytné pro správnou funkci internetových stránek, a které váš prohlížeč někdy ukládá ve vašem počítači nebo mobilním zařízení, což je běžné u většiny moderních internetových stránek. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují úkony, které jste na nich provedli, a preference (např. přihlašovací údaje, jazyk, velikost písma a jiné zobrazovací preference), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu a stránky se i rychleji načítají. JAKÉ COOKIES POUŽÍVÁME? Tyto internetové stránky používají elektronický publikační systém Wordpress a internetovou analytickou službu Google Analytics, které využívají tzv. „cookies", což jsou textové soubory umístěné ve vašem počítači, jež pomáhají internetovým stránkám analyzovat, jak je uživatelé používají. Informace, které „cookie" vytvoří o vašem použití internetových stránek (včetně vaší IP adresy), budou předány firmě Google, Inc. a uloženy na serverech ve Spojených státech amerických. Google použije tyto informace ke zhodnocení vašeho použití internetových stránek. Sestavuje totiž zprávy o aktivitách na internetových stránkách pro správce internetových stránek a poskytuje další služby, jež se týkají aktivit na internetových stránkách a používání internetu. Může také tyto informace zaslat třetím stranám, pokud to vyžaduje zákon nebo pokud informace pro firmu Google třetí strany zpracovávají. Google neporovnává vaši IP adresu se žádnými dalšími údaji, které spravuje. Výběrem příslušného nastavení na vašem prohlížeči můžete používání cookies odmítnout. V takovém případě se však může stát, že nebudete moci využívat všech funkcí těchto internetových stránek. Používáním těchto internetových stránek souhlasíte s tím, aby společnost Google vaše údaje zpracovávala takovým způsobem a za takovým účelem, jež jsou uvedeny výše. Systém Wordpress pak používá cookies při komunikaci s naším serverem, abyste se nemuseli neustále znovu přihlašovat a aby se vám načítaly stránky rychleji. JAK UPRAVIT VYUŽÍVÁNÍ COOKIES? Využívání cookies lze upravit podle toho, jak potřebujete (např. je můžete vymazat). Podrobné informace uvádí stránky AllAboutCookies.org. Můžete vymazat všechny cookies, které jsou již na vašem počítači a většina prohlížečů také nabízí možnost zabránit tomu, aby byly cookies na váš počítač ukládány. Pokud však tuto možnost využijete, budete zřejmě muset manuálně upravovat některé preference při každé návštěvě daných stránek a nelze ani vyloučit omezení některých služeb a funkcí stránek.

Zavřít